Dakschrijnwerker nodig ?

Dakschrijnwerk: de basis van een degelijk dak

regio Oostende, Bredene, Middelkerke & Gistel

Houten daktimmers voor hellende of platte daken

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van volledige houten daktimmers voor hellende of platte daken. Graag een extra verdieping aan je woning? Dan bouwen we een houten skeletbouw volledig op maat ter plaatse. We zorgen ook graag voor het uittimmeren van je dakkappel of dakterras.

 

Bespaar energie met een winddicht onderdak

Een winddicht onderdak biedt je veel voordelen ten opzichte van een klassiek onderdak: het is beter isolerend en vermijdt koudebruggen.

 

Voor dit type onderdak werken we vaak met houtwolvezelplaten met een isolerende werking. Dit geldt voor zowel warmte als voor geluid. Dergelijke plaat is winddicht, regelt de vochtigheidsgraad en vermijdt op die manier dus koudebruggen. We plaatsen dit vaak in combinatie met glaswolisolatie.

 

Een ander materiaal dat onze voorkeur heeft zijn recticel-platen. Deze thermische isolatieplaten zijn bekleed met aluminiumfolie aan elke kant. Ze bieden een uitstekende isolatiewaarde, waardoor je met een minimum aan dikte, en dus ook ruimteverlies, een zeer goede isolatiegraad bereikt. Ook deze type plaat vermijdt koudebruggen en is helemaal winddicht.

Vraag je gratis advies & offerte :

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
dakschrijwerk daktimmer Oostende