Gevelbekleding

Kan je gevel een opfrisbeurt of beschermlaag gebruiken?

Alle gevelbekleding regio Oostende, Bredene, Middelkerke & Gistel

Of het nu een voorgevel, wachtgevel of zijgevel betreft, bescherming tegen vocht en koude is belangrijk. Bij ons kan u kiezen uit een uitgebreid gamma aan duurzame en onderhoudsvriendelijke gevelbekledingsmaterialen, of je houdt van een rustieke of moderne stijl.

 

Gevelbekleding met schalies of leien

Vezelcementleien of natuurleien worden gebruikt bij hellende daken. Maar wist je dat ze ook erg geschikt zijn als gevelbekleding? Door hun lichte gewicht en kleine opbouwhoogte zijn ze perfect om te combineren met gevelisolatie. Ze geven je woning een unieke en moderne uitstraling. Bovendien hebben ze een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en lange levensduur.

 

Houten gevelbekleding

Hou je van een karaktervolle en warme uitstraling voor je gevel? Dan is houten gevelbekleding de gepaste keuze. We werken liefst met met ceder, paddock of meranti, of op aanvraag met een houtsoort naar jouw keuze. Je kan er ook voor kiezen om houten muurbekleding te combineren met gevelisolatie. Het is makkelijk te plaatsen wat het kostplaatje drukt. Wel vraagt hout iets meer onderhoud dan leien of sidings.

 

Sidings van Eternit

De gevelplanken en gevelplaten van Eternit bieden je oneindig veel mogelijkheden qua kleur en afwerking. Gebruik ze om je volledig gevel te bekleden, of als accent. Zo geef jij je gevel een unieke touch! Het is een onderhoudsvriendelijk materiaal van uiterst duurzame kwaliteit. Ze zijn weerbestendig, moeten niet geschilderd worden en zijn makkelijk te reinigen. Een perfecte keuze voor wie toekomstgericht denkt.

Gratis offerte met advies aanvragen :

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
gevelbekleding Oostende