Hellende daken: dakwerker nodig ?

Plaatsing hellend dak

regio Oostende, Bredene, Middelkerke & Gistel

Is je hellend dak toe aan vervanging? Of wil je een dak laten plaatsen op je nieuwbouwwoning? Geen idee welk dak best bij je woning past? We bieden je graag ons professioneel advies.

 

Een nieuw dak, een nieuwe uitstraling

Met een nieuw dak geef je je woning meteen een nieuwe look. We werken enkel met merken die uitstekende kwaliteit bieden. Onze vakkundige plaatsing zorgt er voor dat je jaren zorgeloos van je dak kan genieten.

 

Voordelen van een hellend dak

  • voor elke bouwstijl: een hellend dak kan geplaatst worden in de meest complexe vormen waardoor het past bij elke type woning.
  • degelijke bescherming: dankzij hun driehoekige vorm bieden hellende daken stevigheid en zijn ze goed bestand tegen wind, regen, ijs en sneeuw.
  • extra woonruimte: een hellend dak biedt je extra kamers of opbergruimte zonder dat je een extra verdieping moet laten bijbouwen.
  • ecologisch: bij een hellend dak kan je tot 90% gebruik van het regenwater dat er op valt. Handig voor de natuur en je portemonnee.

 

Soorten dakbedekking

Doordat we met het ruime gamma aan keramische dakpannen van Wienerberger werken, bieden we voor elke type woning een geschikte esthetische keuze. Het onderhoudsgemak en de duurzaamheid van een hellend dak met kleipannen is een extra troef.

 

Kies je voor een klassieke dakpan, dan kan je kiezen uit licht tot sterk golvend en een brede waaier aan kleuren. Ook voor de strakke nieuwbouwwoning biedt dit merk een gans gamma aan vlakke keramische leien of kleidakpannen, al dan niet met een verweerde of handgemaakte uitstraling.

Gratis advies met offerte nodig ?

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
dakwerken hellend dak