Isolatie dak en gevel

Isolatie laten plaatsen

regio Oostende, Bredene, Middelkerke & Gistel

Dakisolatie wordt verplicht tegen 2020

Volgens de Vlaamse dakisolatienorm moeten alle daken van woningen en huurwoningen tegen 2020 voorzien zijn van isolatie. Dit geldt enkel voor woningen die vóór 1 januari 2006 aangesloten werden op het elektriciteitsnet. Woningen na 2006 aangesloten bevatten al dakisolatie.

 

Wist je dat ongeveer 30% van de warmte in een huis verdwijnt via je dak?

Zo wordt dakisolatie een slimme investering die je op een redelijk korte termijn terugverdient. Het zorgt er voor dat je de warmte binnenhoudt in de winter en buitenhoudt in de zomer. Dakisolatie is in de meeste bestaande woningen makkelijk te plaatsen zonder dat een ingrijpende renovatie nodig is.

 

Advies op maat van je woning en budget

Dankzij onze jarenlange ervaring met dakisolatie en algemene dakwerken weten we waarover we spreken. We geven je dan ook graag vrijblijvend advies om je dak optimaal te isoleren. We respecteren de gangbare isolatienormen en waarden, maar houden ook rekening met je budget. Om condensgevaar en koudebruggen te voorkomen laat je de plaatsing van dakisolatie beter over aan een gespecialiseerd vakman.

 

Sarking isolatieplaten

We werken graag met kwaliteitsvol isolatiemateriaal zodat we je een degelijk resultaat kunnen garanderen. Platen met PIR isolatie van Sarking is een hard isolatiemateriaal dan je dak grondig beschermt.

 

Premies voor dakisolatie

Wat je betaalt voor de plaatsing van dakisolatie, verdien je op termijn terug dankzij een verlaging van je energiefactuur. Toch helpt de overheid ook nog een handje in de vorm van een premie. Heb je vragen over de premie voor dakisolatie? Contacteer ons en we helpen je graag verder!

Gratis offerte met advies:

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Gevelisolatie

Isoleren van buitenmuren

Het isoleren van je gevel biedt je veel voordelen. Enerzijds daalt je energiefactuur aanzienlijk. Bovendien is het positief effect op je wooncomfort niet te onderschatten. Het houdt je woning tijdens de koude wintermaanden warm en in de zwoele zomermaanden lekker fris. Last but not least is gevelisolatie perfect te combineren met nieuwe gevelbekleding en krijg je weer een woning die er als nieuw uitziet.

 

Premies voor gevelisolatie

Wat je betaalt voor de plaatsing van dgevelisolatie, verdien je op termijn terug dankzij een verlaging van je energiefactuur. Toch helpt de overheid ook nog een handje in de vorm van een premie. Heb je vragen over de premie voor gevelisolatie? Contacteer ons en we helpen je graag verder!

dak isolaren Oostende