Over ons

50 jaar ervaring in dakwerken en gevelwerken

dé referentie voor dakwerken regio Oostende, Bredene, Middelkerke & Gistel

Met een gedreven team van meer dan 15 ervaren dakwerkers kan je op ons rekenen voor het plaatsen of herstellen van platte daken, helllende daken, dakramen of gevelbekleding. Ook dakisolatie of gevelisolatie kan je met een gerust hart aan ons team toevertrouwen.

 

We vinden het belangrijk om enkel met kwaliteitsvolle materialen te werken. Dankzij onze vakkennis en ervaring kunnen we je ook correct adviseren over de verschillende mogelijkheden. Bij elk project streven we naar de hoogst mogelijke afwerkingsgraad!

 

Ons bedrijf is gevestigd in Oostende maar we voeren dakwerken uit langs de Kust in de regio’s Oostende, Bredene, Middelkerke en Gistel. Bel ons voor een afspraak! We komen graag bij je langs om de opties te bespreken en een vrijblijvende offerte op te maken.

We zijn trots op onze erkenning als geregistreerd aannemer. Alle opdrachten worden op een veilige en professionele manier uitgevoerd, en dit binnen de afgesproken deadlines. De zaakvoerders sturen dagelijks de teams aan op de werven, en zorgen voor een grondige opvolging.

Onze werkwijze

Analyse ter plaatse

Om u te kunnen adviseren over de opties komt een van onze experts graag een kijkje ter plaatse nemen. Zo kan hij het probleem analyseren, je meteen de gepaste oplossing tonen, én de mogelijke materiaalkeuzes en afwerkingen bespreken.

Correcte prijsofferte

Op basis van je wensen en de opmetingen door onze vakman leveren we je op korte termijn een gedetailleerde prijsofferte. Je zal merken dat onze prijzen betaalbaar zijn.

Uitvoering

Na goedkeuring van de offerte lossen we vlot je gevel- of dakprobleem op. Hierbij respecteren we timings en gemaakte afspraken. We staan garant voor een vakkundige plaatsing of herstelling van je dak of gevel. Graag hulp bij het aanvragen van je premies voor dak- of gevelisolatie? We begeleiden je graag.

Nazorg

Service is voor ons een prioriteit. Daarom vragen we ook altijd naar je tevredenheid over de werken en leren we graag uit die feedback om onze diensten nog verder te optimaliseren.