Velux dakramen laten plaatsen ?

Velux dakramen plaatsen

regio Oostende, Bredene, Middelkerke & Gistel

Wil je meer natuurlijk daglicht in huis?

 

Dan is het plaatsen van een dakraam of platdakvenster van Velux een ideale oplossing! In een handomdraai maken we van een donkere zolder een extra lichtrijke leefruimte. Wist je dat je met een dakraam in een schuin dak maar liefst 3 keer zoveel licht binnenkrijgt dan bij een gewoon raam?
Bovendien bevatten Velux-ramen een ventilatierooster en kan je zo de ruimte verluchten, wat zorgt voor een gezonder woonklimaat. Een grote meerwaarde voor je woning dus.

 

Het topmerk Velux biedt je de nieuwste generatie kantelende of uitzetbare dakramen en lichtkoepels in ontelbaar veel afmetingen. Een dakraam laat je best plaatsen door een ervaren vakman. We zorgen voor een vakkundige plaatsing en een 100% waterdichte oplossing. Bovendien geniet je zo niet enkel van garantie op het materiaal, maar ook op garantie van de plaatsing.

 

Is je Velux-raam aan vervanging toe?

 

Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Bovendien biedt de nieuwste generatie producten van Velux allerlei handige accessoires zoals gordijnen, rolluiken en sunscreens om de warmte buiten te houden op hete zomerdagen.

Gratis advies & offerte nodig ?

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
velux dakraam plaatsen veluxraam-laten-plaatsen-Oostende-Bredene-Middelkerke-Gistel